Η επιχείρηση Mogadam Carpets ιδρύθηκε το 1999 με έδρα τη Λυκόβρυση-Αττικής ως Interdecora με κύριο αντικείμενο της να αποτελεί η εισαγωγή χειροποίητων χαλιών από το εξωτερικό (Περσία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ινδία, Τουρκία) και άλλες περιοχές με παράδοση στη κατασκευή χειροποίητων χαλιών, καθώς και άλλων χειροποίητων προϊόντων όπως τραπεζομάντηλα, ριχτάρια, μικρά έργα τέχνης και δερμάτινα είδη. Το 2017 αλλάζει την επωνυμία της ως Mogadam Carpets και ξεκινά δυναμικά την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της με τη δημιουργία e-shop και στόχευση στην Ευρωπαϊκή αγορά και τις αγορές της Ρωσίας, Κίνας κ.α. ενώ ταυτόχρονα έχει δοθεί αποκλειστική αντιπροσώπευσή της με καταξιωμένο όμιλο στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Στόχος της επιχείρησης είναι να εντοπίζει  και να εισάγει τα καλύτερης ποιότητας χειροποίητα χαλιά και να τα διαθέτει στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Η περσική καταγωγή του ιδιοκτήτη κ. Α. Μογαντάμ και η βαθιά γνώση του σχετικά με τα χειροποίητα χαλιά, μας επιτρέπει κάθε φορά να επιλέγουμε τα πιο ξεχωριστά, ιδιαίτερα και πρωτότυπα έργα τέχνης για το χώρο σας.

Σας προτείνουμε να μας επισκεφθείτε και να σας ξεναγήσουμε σε έναν μαγικό κόσμο με χαλιά από διαφορετικές πόλεις της Περσίας και της ανατολής με ποικίλα σχέδια, χρώματα, ποιότητες και μεγέθη, ώστε και οι ίδιοι να διαπιστώσετε τη διαφορά μας στις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Και θυμηθείτε… το περσικό χαλί είναι ένα μοναδικό είδος, δεν χάνει την αξία του με τον καιρό και μάλιστα όσο πατιέται γίνεται καλύτερο, αποτελώντας έτσι μία εξαιρετική επένδυση.

Όλα τα χαλιά μας συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης και γνησιότητας με την υπογραφή του κ. Αχιλλέα Μογαντάμ.